Annet

Inkluderingsdag 25. mars: Hvordan drive og finansiere nabolagshus

Hva er et nabolagshus? Du har kanskje også hørt det omtalt som grendehus, velhus, bystue, samfunnslokale, eller bydelshus. Til felles har de at de er til for nabolaget, og skal samle folk, aktiviteter, frivillighet, og kanskje også kommunen eller andre aktører.

Stadig oftere ser vi også at denne typen hus blir et virkemiddel for å løse utfordringer i lokalsamfunnet, for eksempel i et område med arbeidsledighet eller andre levekårsutfordringer.

I høst arrangerte vi en inkluderingsdag hvor vi ble kjent med litt ulike hus og deres konsepter. Men noen spørsmål vi ofte kommer tilbake til er – hvordan går økonomien i dette huset rundt? Hvordan er driften organisert? Hvordan er samarbeidet lagt opp?

På den neste digitale inkluderingsdagen vil vi dypdykke litt ned i disse spørsmålene, og se på ulike drifts- og finansieringsmodeller for nabolagshus. Her kan du delta enten du er nysgjerrig på nabolagshus, har lang erfaring med dette,  eller er helt i startgropa av et prosjekt.

Disse innleder på inkluderingsdagen 25. mars kl. 9-11:

 

Som alltid på en inkluderingsdag, blir det også muligheter for å snakke sammen i mindre grupper, og treffe andre som jobber med inkludering.

 

Jobber du med eller er engasjert i å skape et samfunn med plass til alle? Inkluderingsdagene er en lavterskel, månedlig møteplass for deg. Les mer på inkluderingsdag.no.

Legg til i din kalender 01/25/2016 09:00 AM 01/25/2016 11:00 AM Europe/Paris Summary of the event Description of the event
Example of a new line
Location of the event Organizer Organizer e-mail false MM/DD/YYYY

MELD DEG PÅ HER!

Søk i arrangementer