Kurs

Skulle du ønske dere hadde mer kompetanse om møtedesign og fasilitering i virksomheten?

Har du lyst til å lære noen triks du kan ta i bruk selv? 

Kybri gjennomfører virksomhetsinterne kurs i Møtedesign og fasilitering for å spre enkle, effektive verktøy og øvelser til bruk i arbeidslivet. Det er ikke en forutsetning med forkunnskap innen fasilitering for å delta på kursene.

 

Kurs i møtedesign og fasilitering for KMD

 Møtedesign og fasilitering – todagers kurs

 Møtedesign og fasilitering – lynkurs i moduler

 

 «Et slikt kurs hever nivået på viktige prosesser» 

 «Fin blanding av teori, praksis og ikke minst relasjonsbygging. God kursholder»

«Dette bidrar til refleksjon som gjør at man kan lede bedre, men også være en bedre deltaker»

 «Det kan brukes på så mange områder/settinger, er veldig konkret, morsomt og positivt og                                           engasjerende»

 

 

Møtedesign og fasilitering – todagers kurs

Kurset gir deltagerne en introduksjon til møtedesign og fasilitering, samt en basis for å utvikle seg videre som fasilitator.

Dagene er lagt opp slik at kursleder/underviser fasiliterer deltagerne gjennom ulike øvelser. Gjennom disse får deltagerne praktisert og øvet på fasilitering, samt på å designe møter, workshops og prosesser.

Ta kontakt for å få satt opp et internt kurs i din virksomhet, og for å få vite mer om kursets innhold og utbytte.

 

Åpne kurs i 2019:

Det er foreløpig ikke planlagt nye åpne kurs, men ta gjerne kontakt dersom du og/eller kollegaer er interessert i dette, eller dersom dere ønsker å høre om muligheter for å sette opp et virksomhetsinternt kurs. For øvrig anbefales Facilitator v/ Anne Weber Carlsen sin kursrekke i fasilitering – les mer her.

 

Møtedesign og fasilitering – lynkurs 

For å tilpasse seg ledere og andres stramme tidsskjema, gjennomfører Kybri lynkurs i Møtedesign og fasilitering. Innholdet tilpasses virksomhetens behov, og gjennomføres i korte, avgrensede moduler. Gjennom modulene får deltagerne praktisert og øvet på fasilitering, samt på å designe møter og prosesser.

Anbefalt tid pr modul er minimum 3 timer. Eksempler på moduler/innhold på lynkurs: Skjermbilde 2015-11-03 kl. 11.20.39

  • Introduksjon til Møtedesign og fasilitering
  • Fasilitering vs. møteledelse
  • Aksjonslæring og ulike læringsstiler
  • Hva skal/skal ikke fasiliteres i deres virksomhet?
  • Hvordan lukke (avslutte) møter/prosesser på en god måte?

 

Ta kontakt for å høre mer om hvordan dette kan legges opp.

 

 

Kybri har tidligere arrangert og holdt kurset Fasilitering i praksis i samarbeid med Facilitator og Anne W. Carlsen. Møtedesign og fasilitering er i stor grad bygget på erfaringer og lærdommer herfra, samt på innspill mottatt av tidligere kursdeltakere. For den som ønsker å videreutvikle seg som fasilitator, samt lære mer om relasjonen mellom fasilitator og gruppen, anbefales Facilitators kurs Fasilitering av fellesskap.

Har du spørsmål om kursene eller ønsker å vite mer om hva møtedesign og fasilitering er og kan gjøre for din virksomhet? Ta kontakt for mer informasjon og referanser.

 

KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ KURS